Ultimate magazine theme for WordPress.

5 redenen waarom jij ook een koffer met foto wil

4.313

Hier vind je 5 goede redenen waarom jij ook een koffer met foto wilt. Een goede koffer is de ideale reisgenoot. Hierin past een hoop, maar een goede koffer is ook makkelijk te vervoeren. Het zorgt ervoor dat je kleding en andere spullen netjes op de plek van bestemming aankomen.421

1. Het is superhandig: je herkent jouw koffer met foto meteen

Als je veel vliegt, is het fijn als je je koffer meteen op de bagageband herkent. Koffers hebben vaak dezelfde vorm en grootte. Het is fijn als jouw koffer er anders uitziet dan die van anderen. Met jouw unieke foto heb je nooit de pech dat iemand jouw koffer per ongeluk pakt. Of het kan natuurlijk ook andersom: dat jij met de koffer van een ander naar huis gaat. De herkenbaarheid is dus een van de redenen waarom jij ook een koffer met foto wilt.

2. Stijlvol en uniek: een koffer met eigen foto en eigen stijl

Reizen doe je natuurlijk net als alles in eigen stijl. Je hebt je jas, je kleding alles past bij jou. Met een koffer die je kunt laten bedrukken met eigen foto, maak je een koffer helemaal af in eigen stijl. Heb je veel gereisd, dan is het bijvoorbeeld leuk om een collagefoto van al je vorige reizen op je koffer te bedrukken.

3. Inventief je merk promoten: Een koffer met foto als promotie van je bedrijf

Ben je zzp’er of heb je een eigen bedrijf? Dan is het leuk om je eigen bedrijfslogo op de koffer te bedrukken. Ga maar na: tijdens een reis met vliegtuig of trein, of in een hotel kom je langs heel veel mensen met je koffer. Je maakt zo heel makkelijk reclame voor je eigen bedrijf. Zeker als je voor je werk ook veel op beurzen en congressen komt, is de koffer met je eigen bedrijfslogo handig. Soms heeft iemand net de tijd niet om je aan te spreken, maar een website is vaak makkelijk te onthouden en zo op te zoeken.

4. Wees origineel: Een koffer met foto wil je ook graag cadeau geven

Een koffer met bedrukking is natuurlijk een prachtig cadeau om aan iemand te geven die een mooie reis gaat maken. Dit kan voor bijvoorbeeld een huwelijksreis zijn. Een foto van Parijs op de koffer is natuurlijk een mooi cadeau om al in de stemming te komen. Of wat denk je van een koffer met foto voor iemand die na zijn pensioen een rondreis door Australië gaat maken? Een goede koffer met een foto van kangoeroes is dan een mooi cadeau op de laatste werkdag. Als zakelijk relatiegeschenk is zo’n koffer natuurlijk ook een leuk idee. Een goede koffer komt altijd van pas en jouw logo reist zo de hele wereld rond.

5. Heel herkenbaar: Iedereen herkent jou aan je koffer met foto en andersom

Hoe herken je iemand bij de uitgang van een luchthaven waar duizenden mensen langslopen? Natuurlijk: je herkent iemand aan een unieke koffer met originele opdruk. Een koffer met eigen foto is zo makkelijk om aan anderen uit te leggen als herkenningspunt. Een blonde Nederlandse vrouw van 35 is moeilijk te vinden tussen alle passagiers op het vliegveld van Londen Heathrow. Maar een vrouw met een Amsterdamse gracht op haar koffer is veel makkelijker te herkennen. Het werkt natuurlijk ook andersom. Met een koffer met foto weet je precies van wie welke koffer is. Dat is handig als je met je familie een vakantie gaat vieren. Geen gedoe met van wie is welke koffer, want iedereen heeft zijn eigen originele koffer met foto.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.