Ultimate magazine theme for WordPress.

Hoe kun je op een budget reizen?

907

Veel mensen zijn voor ze hun reis gaan boeken bezig om alles zo goedkoop mogelijk te boeken. Denk hierbij aan de hotels en tickets voor hun reis. Echter worden een hoop andere kosten vaak over het hoofd gezien tijdens de reis. Zo worden vaak een aantal kosten vergeten zoals die van het vervoer van en naar de luchthaven, de hapjes onderweg en ook op de luchthaven zelf. Gelukkig zullen wij je in dit artikel verder helpen om ook op andere kosten te letten. Want dit is niet alleen belangrijk voordat je op reis gaat maar ook zeker van belangrijk tijdens je vakantie en ook voor je reis er naartoe. Oftewel met de volgende tips wordt het makkelijk om op een budget te reizen en kun je kosten besparen tijdens je reis en op vakantie.

Vervoer van en naar de luchthaven

Wanneer je van en naar de luchthaven wilt komen zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor eigen vervoer, met de taxi of met de trein. Als de afstand tot de luchthave groot is, is over het algemeen het vervoer met een taxi de duurste optie. Wel is het mogelijk om goedkoper met een taxi te reizen. Het is namelijk mogelijk om een taxi vooraf te reserveren maar ook om deze met andere reizigers te delen om kosten te besparen. Met eigen vervoer naar de luchthaven reizen kan zorgen dat je flexibeler bent maar kan ook zorgen voor stress wanneer er file is. Het is hierbij belangrijk dat je op de luchthaven wel zorgt dat er een parkeerplaats is gereserveerd. Dat zorgt ervoor dat je niet teveel betaald voor de parkeerplaats en bij aankomst kun je direct je auto parkeren. Uiteindelijk is het ook mogelijk om met de trein te reizen. Als je kijkt naar de twee andere genoemde opties is de trein het minst flexibel.

Eten en drinken

Op een luchthaven is het bijna onmogelijk om aan goedkoop eten en drinken te komen. Wanneer je zelf eten en drinken meeneemt zal dit altijd het goedkoopst zijn maar er zijn ook andere mogelijkheden. Zo kun je kijken of er op en rondom de luchthaven een supermarkt aanwezig is of ga naar een fastfood keten. Hou er wel rekening meer dat je geen drinken dat meer dan 100 ml is mee mag nemen. Ook in het vliegtuig is het eten en drinken duur. Vooral bij budget vliegmaatschappijen moet er apart bijbetaald worden voor het eten en drinken. Het is dan wel toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, alleen zijn warme dranken niet toegestaan. Een makkelijk kosten besparing kun je dus doen wanneer er geen gratis eten en drinken aan boord wordt geserveerd door dit zelf mee te nemen of op de luchthaven te kopen.

Vervoer naar het hotel

Je bent aangekomen om je vakantiebestemming maar hoe kom je dan van de vluchthaven naar het hotel? En vooral hoe kun je dit snel en goedkoop doen? Wanneer je de luchthaven uitloopt staan er waarschijnlijk tientallen taxi’s klaar om je te vervoeren naar je hotel. Maar deze optie zorgt er vaak voor je dat teveel betaald voor het vervoeren. Om dit te voorkomen is er de mogelijkheid om vooraf een taxi te regelen waardoor je direct weet wat je betaald voor het vervoer. Ook is er altijd nog de mogelijkheid om zelf een auto te huren. Als je dit vooraf regelt is dit ook goedkoper dan wanneer je dit ter plekke wilt boeken. Met deze paar simpele tips wordt het een stukje makkelijk om op een budget te reizen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.