Ultimate magazine theme for WordPress.

Justfly.nl review – Vakantie Spanje

27.136

Terwijl ik op zoek was naar een goede vakantie deal in Spanje kwam ik op de site van Justfly.nl terecht. Na een tijdje rondgekeken te hebben kwam ik al snel mooie aanbiedingen tegen naar kwalitatief goede hotels. Het viel me op dat Justfly voornamelijk 4 en 5-sterren hotels in haar assortiment heeft staan.

Vakantie deals naar Spanje

De website van Justfly is makkelijk te gebruiken. Op de homepagina zie je gelijk de laatste 12 vakantie deals die aangeboden worden. De site heeft alleen aanbiedingen naar Spanje. Hier vallen de Canarische Eilanden ook onder. Als je niet weet waar je heen wilt kun je gewoon door alle aanbiedingen heen bladeren. Weet je wel waar je heel wil maar heb je het juiste hotel nog niet gevonden? Selecteer dan de plaats, het gebied of het eiland waar je heen wilt en druk op ‘Zoeken’. Vervolgens zie je een hele lijst met aanbiedingen naar die plek.

Meerdere aanbieders

Justfly maakt gebruik van meerdere vakantie aanbieders. Zo zijn er deals van TUI, Prijsvrij, Corendon, Elizawashere en nog enkele meer. Justfly selecteert de beste deals en plaatst ze vervolgens in hun database. De hotels worden zorgvuldig uitgekozen en ondergaan een selectieprocedure voordat ze op de site komen. Op deze manier weet je zeker dat geboekte hotel een goed, betrouwbaar adres is.

Vakantie Spanje aanbiedingen

Op dit moment staat de site vol met aanbiedingen voor volgend jaar. Als je een goedkope vakantie naar Spanje wil boeken is dit het moment om toe te slaan. Vooral voor mei & juni staan er op dit moment goede deals op de website. Neem snel een kijkje en boek de reis die bij je past! Veel plezier alvast met de voorpret.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.