Ultimate magazine theme for WordPress.

Musthave reiscadeaus

5.099

Reizen wordt nog leuker met de mooiste reiscadeaus. Of het nu is voor kerst, sinterklaas, verjaardag, bedankje, afscheid of gewoon een cadeautje voor jezelf. Voor de fanatieke reiziger zal naast het reizen zelf het liefst zo veel mogelijk met reizen te maken willen hebben. Daar zal een cadeau dat reisgerelateerd is zeker in de smaak vallen. Doordat er zoveel keuze is is het lastig kiezen.

Zo is het belangrijk dat je iets geeft waarmee het reizen nog leuker zal worden. In dit artikelen zullen wij de leukste musthave reiscadeaus met jullie delen. Voor deze cadeaus is er altijd wel een goed moment.

 

Bucketlist Scratch Map

Met dit cadeau geef je eens iets anders als de bekende krasloten maar kan er toch gekrast worden. Met deze leuke wereldkaart wordt reizen nog leuker. Want de Bucketlist Scratch Map is niet alleen een wereldkaart maar ook een bucketlist.

Op deze kaart kun je namelijk je bezochte plekken open krassen waardoor je in een oogopslag kunt zien waar je allemaal al geweest bent. Ook ontdek je op deze manier nieuwe bestemmingen om aan je bucketlist toe te voegen. Hij is online te bestellen vanaf €25,-

 

Lonely Planet’s Ultimate Travelist

De bijbel voor de fanatieke reiziger! Na het ‘The World’ van Lonely Planet is er nu ook Lonely Planet’s Ultimate Travelist uitgekomen. Het boek bevat een compilatie met de 500 mooiste plaatsen en bezienswaardigheden ter wereld die je beslist een keer bezocht en gezien moet hebben. Door de prachtige foto’s gaat je reishart sneller kloppen. Of dit uiteindelijk ook echt gaat lukken is natuurlijk de vraag maar dromen en plannen maken kan altijd. Je kunt hem online bestellen vanaf €18,99.

Paspoorthoes

Wanneer je gaat reizen mag je paspoort natuurlijk niet ontbreken. Met een passport cover zorg je ervoor dat alle belangrijke reisdocumenten beschermd blijven en goed bewaard zullen worden. Zo is er naast ruimte voor je paspoort ook plaats voor je tickets, geld, pasjes en vaccinatiepaspoort.

Op deze manier heb je een uniek reiscadeau die ook nog eens ontzettend handig en praktisch is. Daarnaast geef je je paspoort een unieke en herkenbare uitstraling en is daarom een echte musthave wanneer je gaat reizen.

 

Notitieboekje

In een notitieboekje kun je alles van je reis bijhouden. Zo zorg je ervoor dat jouw reiziger geen enkel reismoment vergeet. In dit notitieboekje kan hij of zij dagelijks noteren wat voor dingen er gezien en gedaan zijn. Wanneer dit wordt teruggelezen komen de mooiste herinneringen weer terug in een prachtig reisverhaal.

Kies voor een notitieboekje waar je ook dingen in kunt bewaren. Op die manier kunnen er ook tickets of foto’s bij de reisverhalen bewaard worden. Notitieboekjes zijn in verschillende prijsklasse verkrijgbaar.

 

Hamamdoek

Wanneer de reiziger een echte strandganger is geef hem of haar dan een hamamdoek cadeau. Een hamamdoek is ook nog een superhandig in gebruik en compact. Zo is hij te gebruiken als handdoek op het strand, dekentje of plaid. Ook handig is dat hamamdoeken sneller droog zijn als gewone handdoeken.

Daarnaast is hij ideaal om mee te nemen op reis omdat ze licht is van gewicht, een hoge kwaliteit en een groot formaat heeft. Zo is een hamamdoek de ideale reisgenoot voor de fanatiek strand reiziger.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.