Ultimate magazine theme for WordPress.

Een prachtige vakantie voor weinig geld; zo doe je dat

39.094

Wil jij graag op reis maar heb je niet heel veel geld te besteden voor jou, of jullie, vakantie? Wees dan creatief in het uitzoeken van het land van bestemming. Zo zijn er tal van landen die geen toeristentrekkers zijn maar wel degelijk heel wat te bieden hebben. Wil je weten waar jij echt heen moet om met weinig uitgaven te genieten van een toffe vakantie? Bekijk dan de lijst met echte aanraders!

Albanië

Je zou er misschien zelf niet zo snel op komen tijdens het brainstormen over waar jij je vakantie gaat houden, maar Albanië is een echt een aanrader voor reizigers die rekening moeten houden met de portemonnee. Het land heeft een prachtige natuur, met een lange kustlijn. Ook zal je niet veel geld kwijt zijn voor een heerlijke, traditionele maaltijd. Waar je in Nederland al snel 15 euro voor een gerechtje kwijt bent betaal je in Albanië nog geen 10 euro voor een uitgebreide maaltijd.

Macedonië

Het mooie Macedonië met haar vriendelijke bevolking is ook het overwegen waard wanneer je niet te veel geld uit wilt geven. Echter bezuinig je tijdens een bezoek aan Macedonië niet op de kwaliteit van je vakantie. Zo zal je er mogelijk niet plat gelopen worden door toeristen – godzijdank – maar dat neemt niet weg dat het land veel te bieden heeft. Denk aan de prachtige stranden, het heerlijke eten en (uiteraard vooral in de zomer) het mooie weer.

Bekijk hier de reizen naar macedonie

Bulgarije

Omdat Bulgarije erg mooi is en zeer goedkoop is het niet gek dat het land steeds meer toeristen trekt. Want wie wil er nu niet genieten van de zon, onder het genot van een cocktail, aan het strand van de Zwarte Zee. En dat allemaal voor zeer lage prijzen. Zo is de reis zelf, het vervoer en de overnachtingen, niet duur maar ook de prijzen ter plaatse zijn wonderbaarlijk laag.

Bekijk hier de reizen naar Bulgarije

Litouwen

Het is niet bepaald een land die bij toeristen hoog op het verlanglijstje staat – vreemd genoeg. Zo is de hoofdstad ‘Vilnius’ als historische stad zelfs beschermd door UNESCO. Litouwen oogt als een Disneyland voor volwassenen. Met haar romantische gebouwen, sprankelende winkels en uiterst gezellige restaurants en cafés.

Hongarije

Ben je gek op bergen en meren? Dan zit je in Hongarije helemaal goed. Tevens is het land een van de goedkoopste vakantielanden, dus ook de prijzen mogen de pret niet drukken. Vooral Budapest – de hoofdstad – is de laatste jaren erg populair onder toeristen.
Bekijk hier de reizen naar Hongarije

Roemenië

Last but not least: Roemenië. Het land is cultuurrijk en kent tevens warme zomers. Het is een echte topper voor de zon- en cultuurliefhebbers dus. Ook fanaten van zeldzame dieren komen hier geheel aan hun trekken. Zo zijn er in de oerbossen lynxen, wolven en beren te vinden. Ook een bezoekje aan de hoofdstad, Boekarest, mag niet overgeslagen worden. Zo wordt de stad ook wel klein Parijs genoemd.

Bekijk hier de reizen naar Roemenie

Zit je even wat krap bij kas, of heb je gewoon niet zoveel geld te besteden? Maak je dan niet druk want in deze landen kun jij met weinig geld een fantastische vakantie beleven!

Ben jij opzoek naar een goedkope auto vakantie, klik dan hier voor een overzicht

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.