Ultimate magazine theme for WordPress.

Tips voor bungalowparken in Nederland

7.038

Je hoeft niet perse naar het buitenland te reizen voor een weekend, midweek of een rustgevende vakantie. Ontdek de veelzijdigheid van Nederland en laat je paspoort thuis. Er hoeft niet gehaast te worden om tijd op de luchthaven aanwezig te zijn en de koffer of weekendtas kunnen gewoon de kofferbak in. Zelf bepalen hoelaat je vertrekt en op je gemak ernaar toe reizen. Doordat je geen lange reistijden heb kom je vrijwel direct tot rust.

Ook is het gemakkelijk wanneer je een weekend weg gaat in eigen land om dit bijvoorbeeld met vrienden of familie te doen. De provincies in Nederland hebben alleen een diversiteit aan natuur en cultuur. Zo heeft Nederland voor iedereen wat wil. In een bungalowpark ben je toch dichtbij huis maar heb je wel het gevoel van vakantie.

In dit artikel laten we je kennis maken met onze top 5 bungalowparken in Nederland.

Efteling Bosrijk

Een van de populairste vakantieparken is Efteling Bosrijk. Dit park is dan ook favoriet doordat deze een mooie ligging heeft in de bossen met prachtige bungalows die helemaal passen in de omgeving. Vanaf het park loop je binnen 10 minuten naar de ingang van de Efteling en hiervan is de toegang gratis.

Je komt hier volledig tot rust in een bosrijke omgeving. Er is keuze uit woningen, appartementen en groepsaccommodaties en enkele hiervan zijn voorzien van een bubbelbad of sauna.

Beekse Bergen

Wanneer je naar de Beekse Bergen gaat ben je op safari in eigen land. Doordat Hilvarenbeek dichterbij licht als Afrika is dit de ideale bestemming met kinderen. Op deze manier ontdek je de natuur en kun je al je zintuigen prikkelen. Het park in de Beekse Bergen is in een Afrikaanse stijl gebouwd wat zorgt voor een volledige beleving.

De toegang tot het park is gratis en het is mogelijk om hier doorheen te reizen met eigen vervoer, bus, trein of boot.

Buitenhof de Leistert

Buitenhof de Leister is een luxe bungalowpark waar de woningen geheel in Limburgse boerderijstijl zijn gebouwd. Wanneer je verblijft op het bungalowpark kun je onbeperkt gebruik maken van het subtropisch zwemend en genieten van de rust, luxe en ruimte.

Doordat het bungalowpark centraal ligt in Limburg kun je gemakkelijk de grens oversteken. Zo kan er vanuit het park gemakkelijk een bezoek gebracht worden aan Düsseldorf en andere delen van het Ruhr gebied. Ook ligt het in de buurt van de stad Roermond.

Duinrell

Vakantie vieren in eigen land in een vakantiepark vol actie en plezier kan in Duinrell. Het park dat in Wassenaar ligt is gelegen in het bos- en duingebied en ook nog eens dichtbij het strand. Vanuit de bungalow heb je de gehele dag toegang tot het attractiepark en zwembad.

De attractieparken, subtropische zwembaden en glijbanen bieden voor elk wat wils. Op deze manier kun je dagelijks genieten van alle aanwezige gelegenheden en dat in een veelzijdige omgeving. Er kan het hele jaar door genoten worden van deze geweldige attracties en vele activiteiten.

Hof van Saksen

In Drenthe staat het stijlvolle en exclusieve bungalowpark Hof van Saksen. Het park bevindt zich in een prachtige omgeving en heeft de grootste indoor glijbaan ter wereld. De accommodatie is gebouwd in boerderijstijl die alle voorzien zijn van luxe wat precies past in het Drentse landschap.

Naast de indoor waterglijbanen is het bungalowpark ook voorzien van verschillende culinaire restaurants. Voor de kinderen zijn er speciale minder academies en voor de volwassenen is er een spa & wellness.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.