Ultimate magazine theme for WordPress.

Verre vakantiebestemmingen met kinderen

9.958

Hebben jullie al een keuze gemaakt welk werelddeel je in 2018 wilt gaan ontdekken met de kinderen? De mogelijkheden voor verre vakantiebestemmingen met kinderen zijn dan ook eindeloos. Het is dan ook eenvoudiger dan de meeste denken om een verre reis te maken met kinderen. Echter moet er nog wel een keus gemaakt worden waar de reis naartoe gaat.

Ga je voor de prachtige natuur in Thailand, dieren in Afrika of tempels in Azië? En gaan jullie deze avonturen beleven met andere reiziger of gaan jullie dit als gezin doen? Een hoop om over na te denken maar het is vooral belangrijk wanneer je een verre reis van plan bent te gaan maken met kinderen om een kindvriendelijke vakantiebestemming te vinden. In dit artikel zullen wij je de beste verre vakantiebestemmingen met kinderen geven.

 

Thailand

Bovenaan van verre vakantiebestemming staat Thailand. Dit is de perfecte verre vakantiebestemming voor jou en je gezin. Niet alleen omdat de mensen in Thailand zelf ook dol zijn op kinderen maar voor kinderen het land een paradijs. Denk aan op olifanten rijden, met de trein reizen, op de scooter en nog veel meer avonturen die ondernomen kunnen worden.

Daarnaast is het land tolerant, makkelijk bereisbaar, comfortabele accommodatie mogelijkheden, cultuur, natuur en goed eten. En vergeet ook niet de mooie tropische eilanden met witte zandstranden waar de kinderen zich op het strand kunnen uitleven en zwemmen in de zee met heerlijke watertemperatuur en mooie vissen. Er is in Thailand zoveel te zien en te doen dat zowel jong en oud er een fantastische vakantie zullen hebben.

 

Zuid-Afrika

Wanneer je met je kinderen op safari wilt gaan is Zuid-Afrika de beste optie. Hier kun je met je kinderen kleurrijke culturen ontdekken, het ervaren van wisselen landschappen en op zoek naar de big five tijdens een safari. De infrastructuur is hier uitstekend en je hebt de mogelijkheid om malaria te vermijden. Met ook nog eens wildparken, een mooie tuinroute en de prachtige stad Kaapstad hoort dit land op het lijstje met kindvriendelijke vakantiebestemmingen. Daarnaast heeft Zuid-Afrika een heel groot voordeel want er is weinig tijdsverschil waardoor jullie weinig last zullen hebben van een jetlag en des te meer kunnen genieten van de vakantie.

Veel mensen denken bij Zuid-Afrika direct aan criminaliteit, malaria en gevaarlijke wilde dieren wat niet direct aantrekkelijk is met kinderen. Maar het land biedt voldoende mogelijkheden om deze te ontlopen.

Ook leuk, Ga op safari met de kinderen. Een echte aanrader!

Vietnam

Vietnam wordt steeds een populaire bestemming voor gezinnen. Er is dan ook enorm veel te beleven en te zien. Zo zijn er kleurrijke bergstammen, prachtige natuur, steden met tempels en ga zo nog maar even door. Er is de mogelijkheid om in Noord Vietnam langs de rijstvelden een avontuurlijk bergtocht te maken.

Bij Halong Bay kun je tussen de kalksteenrotsen varen en Hoi An is de plaats om het strand te bezoeken en kleding te laten maken. In het zuiden van Vietnam kunnen jullie kruipend door de tunnels van Vietcong en varen over de vruchtbare Mekong Delta. Ook kinderen kunnen en zullen zich hier goed vermaken. Er zijn diverse stranden, speeltuinen en pretparken.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.