Ultimate magazine theme for WordPress.

Welke reisapps moet je hebben?

841

De hotels en tickets zijn voor je vakantie geboekt, je reis is uitgestippeld en de reisgids ligt al klaar. Het leukste onderdeel van vakantie is dan ook de periode dat je ernaar kan uitkijken. Je neemt vaak je smartphone of tablet mee op vakantie waar je ook naartoe gaat. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk het weer controleren, vluchten zoeken, navigeren, wifi spots zoeken en woorden vertalen. Er zijn inmiddels duizenden reisapps beschikbaar maar welke van de reisapps moet je echt hebben? In dit artikel laten we je kennis maken met de 4 reisapps die je op je smartphone of tablet moet hebben staat in 2018.

1. Tripadvisor

De meeste mensen zullen al weleens gehoord hebben van tripadvisor. Maar wanneer je in een onbekende stad bent en je weet niet waar je een lekker hapje kunt eten of waar je een goedkope hotelovernachting kunt vinden? Door de app van tripadvisor te downloaden kun je gemakkelijk een overzicht krijgen van het beste restaurant, hotel, bezienswaardigheden en activiteiten in de stad door jou geselecteerd. Doordat er reviews worden verzameld van reiziger is de informatie eerlijk. Voor zowel de iOS als Android is de app te downloaden.

2. Wifi finder

Wanneer je verslaafd bent aan je smartphone of tablet zul je niet zonder deze app kunnen en willen. Deze app geeft namelijk wereldwijd inzicht in waar alle openbare wifi plekken zich bevinden. Zo kun je met het thuisfront facetten of je banksaldo checken. En dat zonder dat je hoge internetkosten hebt want door deze app vind je een goede en gratis wifi spot. Wel is het belangrijk dat voor je op vakantie gaat de database moet downloaden want dan hoef je op vakantie niet alsnog data te verbruiken om uit te zoeken waar de wifi plekken zijn. Wanneer deze is gedownload is het ook mogelijk om offline naar openbare wifi plekken te zoeken. Let hierbij wel op dat dit niet altijd even veilige netwerken zullen zijn. Voor zowel de iOS als Android is de app beschikbaar.

3. XE Currency

Wanneer je veel in het buitenland reist heb je ook te maken met verschillende wisselkoersen. Als je in het buitenland bent en wilt weten wat iets kosten tegen welke koers kun je dat zien met XE Currency. Door de app te downloaden kun je gemakkelijk alle wisselkoers berekenen. Wanneer je geen internetverbinding hebt kun je gebruik maken van de valuta die het laatst gekozen is. Op deze manier kun je alle bedragen snel omrekenen. Vergeet hierbij niet om de app te updaten vlak voordat je hem wilt gaan gebruiken zodat je zeker weet dat de laatste wisselkoers wordt gebruikt. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

4. Uber

Wanneer je op zoek ben naar een betaalbare taxi dan is Uber een onmisbare app. Tegenwoordig rijden Uber taxi’s bijna overal in de grote steden en kunnen je zelfs ophalen van het vliegveld. Het kan dan wel zijn dat hier een extra fee voor wordt berekend aangezien je niet bij een taxi standplaats zal worden opgehaald. Met de Uber app kun je heel gemakkelijk een taxi bestellen en dit scheelt vaak een hoop geld als je het vergelijkt met een gewone taxi. Het is daarnaast vaker luxer, sneller, transparant, veilig en je hoeft niet cash af te rekenen. Het enige nadeel is dat de app online niet werkt. Zowel iOs als Android gebruikers kunnen de app gebruiken.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.