Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huwelijksreis in Nederland

Je bruiloft is een fantastische dag, dat kan gewoon niet anders. Maar vergeet zeker ook je huwelijksreis niet. Dat moet de reis van je dromen worden als pasgetrouwd stel. Je wilt soms niet weten wat mensen wel niet verzinnen als bestemming voor een honeymoon. Kosten noch moeiten worden gespaard. En dat hoeft natuurlijk ook niet, maar een bestemming, moet die altijd minstens duizenden kilometers weg zijn? Een vliegreis is het enige dat kan? Nee, natuurlijk niet. Weet je hoe leuk een huwelijksreis in Nederland kan zijn? Je leest het hieronder.

Zo luxe als je wilt

Blijf je voor je huwelijksreis in Nederland, dan bespaar je natuurlijk gigantisch op reiskosten. Geen vliegticket, geen benzine, geen auto huren, bedenk hoeveel geld dat scheelt. Hoe leuk is het om dat bedrag uit te besteden aan extra veel luxe. Normaal zou je misschien nooit een hotel met zoveel welness boeken, maar nu kan dat dan wel. Je hebt tenslotte een drukke tijd achter de rug met het voorbereiden van je bruiloft, dan mag je jezelf tijdens deze huwelijksreis wel extra in de watten laten leggen. Zorg voor een accommodatie met minstens een sauna, thermische baden, een zonnebank en luxe diners. En een superromantische bruidssuite natuurlijk.

Romantisch aan zee

Voor veel mensen is er geen romantischer plek dan bij zee. Heb je je trouwlocatie ook nog niet geboekt, dan zou je zelfs voor een combinatie kunnen gaan. Trouwen op het strand en dan je huwelijksreis ook meteen doorbrengen aan zee. Romantischer kan toch niet? Elke avond samen genieten van de ondergaande zon. De dag beginnen met een intieme strandwandeling. Geen slechte keus voor een honeymoon.

Bij de boer

Houden jullie van no nonsens, dan is een huwelijksreis op de boerderij een heerlijke keus. Wist je dat er zelfs bedden van stro te boeken zijn? Hoe romantisch is dat? Uiteraard ligt er een comfortabel matras op en word je gehuld in allerlei kussentjes. De bedden van stro zijn van uitstekende kwaliteit en de boerin brengt jullie graag ontbijt op bed.

Vorstelijk in een kasteel

Ook in Nederland zijn heel wat kastelen te vinden. Zou dat voor jullie een fantastische bestemming van de huwelijksreis zijn? Reken maar dat jullie de mooiste kamer in het kasteel krijgen als je vertelt dat het je huwelijksnacht is. Heel wat vorstelijke mensen zijn je voorgegaan in een van deze luxe kamers. De hele entourage van een kasteel past natuurlijk prima bij jullie trouwkleding als jullie daar aan het einde van de dag aankomen. De volgende dag ontbijten jullie romantisch in een prieeltje in de kasteeltuin.