Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samen een luxe weekend weg boeken!

Af en toe is het goed om er eens samen tussenuit te gaan. even weg van het werk, het huishouden, steeds weer dezelfde omgeving en de andere dagelijkse beslommeringen. Er zijn veel plekken waar je naartoe kunt voor een weekend weg, maar heb je ook al eens gedacht aan een luxe weekend weg? In dit artikel vertellen wij je er meer over.

Bepaal waar jullie naartoe willen

Allereerst is het natuurlijk handig om te bepalen waar jullie naartoe willen gaan samen. Heb je echt nog geen idee, dan is het handig om per provincie te kijken of dat je trekt. Overnachten kan op veel plekken, en elke provincie heeft zo zijn mooie steden en fijne plekken om in rond te dwalen. Zijn jullie echte natuurmensen, en willen jullie graag naar een plek met mooie bossen? Of houden jullie juist meer van het bezoeken van oude dorpjes en sfeervolle steden?

Naar het water

In Nederland kun je uiteraard ook heel goed van het water genieten, en er zijn dan ook veel hotels te vinden die aan het water staan, of er vlakbij. Ben je op zoek naar een hotel aan zee? Denk dan bijvoorbeeld eens aan Den Haag, Haarlem of Middelburg. Om het af te maken zorg je er natuurlijk voor dat deze kamers voorzien van alle luxe die jullie maar willen. Denk aan een groot bad in het midden van de kamer, een inloopdouche, geweldige aankleding en een zwembad en fitness in het hotel.

Wil je wel genieten van de luxe, maar hoeft dit niet persé met openbare ruimtes in het hotel? Ga dan op zoek naar een kamer met een grote inloopdouche, een kingsize bed of een jacuzzi. Er zijn meerdere hotels in Nederland die beschikken over suites waar jullie volop kunnen gaan genieten.

Ga vooral genieten

Het belangrijkste van een weekend weg, is dat jullie vooral gaan genieten en tot rust gaan komen. Probeer zo vroeg mogelijk te gaan, zodat jullie echt alle tijd voor elkaar hebben. kijk vooraf wat er allemaal in de omgeving te doen is, zodat er altijd een optie is om ergens naartoe te gaan. wil je in de avond vooral genieten van elkaar? de meeste kamers zijn erg mooi aangekleed, waardoor het zeker geen straf is om op de kamer te verblijven.

Het ligt er natuurlijk aan in welke periode van het jaar je een weekend weg boekt, maar rond de kerstperiode zijn er vaak ook kerstmarken te vinden op verschillende plekken in Nederland. Wel moet je er dan rekening mee houden dat hotels sneller vol zitten, en duurder zijn. wil je dus tijdens de kerst, of een andere feestdag, een weekend weg? Boek de kamer dan op tijd om teleurstellingen te voorkomen.