Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zo kom jij helemaal relaxt op je vakantiebestemming aan!

In een vliegtuig stappen is voor sommige mensen een tweede natuur. Ze vliegen een vast aantal keer per jaar naar de meest exotische bestemmingen over de hele wereld, dus zij weten alles van vliegen en het inpakken van koffers. Sommige mensen kunnen zich dit helaas niet veroorloven en gaan slechts een keer in de zoveel tijd met het vliegtuig op vakantie. Doordat ze niet vaak met het vliegtuig op reis gaan, weten ze niet het fijne ervan. Het zou daarom erg prettig zijn als de belangrijkste tips en trucs om met het vliegtuig op reis te gaan. Op deze manier hoef je niet al te veel stress te ondervinden, en kom je helemaal chill aan op je vakantiebestemming. Je vakantie begint immers al wanneer je je koffer aan het inpakken bent!

Koop mini’s

Mini’s zijn echt een lifesaver. Deze producten kan je bij het drogist kopen, zoals een mini deodorant of een mini douchegel bijvoorbeeld. Zo’n klein product zorgt ervoor dat je niet al te veel gewicht met je meesleept in je koffer, en bovendien mag je niet al te grote vloeistoffen met je meenemen als je enkel met handbagage vliegt. Als je mini’s koopt, zit je dus eigenlijk altijd goed! Als je dit te duur vindt, kan je ook reisflacons aanschaffen waar je producten uit de grote verpakkingen in kan gieten. Onwijs handig!

Weeg je koffer thuis

Niets is vervelender dan er op het vliegveld achterkomen dat je koffer te zwaar is. Het is daarom erg verstandig om thuis van tevoren je koffer te wegen, zodat je weet waar je aan toe bent en of je nog wat boeken uit je koffer moet gooien om op het juiste gewicht te komen. Als je bij de incheckbalie erachter komt dat je koffer een aantal kilo te zwaar is, dan moet vaak bijbetalen. Dit is flink aan de prijs. Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan en weeg je koffer op voorhand!

Neem een slaapmasker mee

De meeste mensen die weleens een lange vlucht hebben gemaakt, kunnen zich dit maar al te goed herinneren waarschijnlijk: in vliegtuigen wordt het nooit helemaal donker. Als je dan een nachtvlucht hebt geboekt, is het wel fijn als je eventjes weg kan dommelen tijdens de lange vlucht. Als het nog te licht is in je omgeving, kan je lichaam maar moeilijk in de slaapstand komen. Het is daarom handig om een slaapmasker in je handbagage te stoppen. Zo help je je lichaam een handje op weg en weet jouw biologische klok dat het tijd is om naar bed te gaan!

En, welke tip ga jij als eerste opvolgen? Op deze manier kan je jezelf even wat rust in je hoofd gunnen. Als je die lange rijen op het vliegveld ziet, dan schrik je je een ongeluk. Gelukkig houd jij het hoofd koel dankzij bovenstaande tips!